Demontage en montage loodsen.

Door de mooie relaties die wij achterliggende jaren hebben opgebouwd kunnen wij de volledige demontage en montage van uw constructie uit handen nemen. Projecten worden zo veel mogelijk gerealiseerd door gebruik te maken van ons eigen materieel, waardoor kosten bespaard kunnen worden. Doordat wij de demontage geheel in eigen beheer uitvoeren weten we ook exact wat er noodzakelijk is voor de opbouw van diezelfde constructie. Wij zorgen voor een gestructureerde demontage waarbij we gebruik maken van nieuwe technieken, machines en gereedschappen. De gedemonteerde materialen worden netjes verpakt en gebundeld, zodat de opbouw zo efficiënt mogelijk kan worden gedaan.

De werkzaamheden gebeuren altijd in overleg met een projectleider en deze zal van het begin tot het einde van het project het aanspreekpunt zijn. Bij Van Olst Trading streven wij naar korte communicatielijnen.

Het overgrote deel van de klanten ervaart het als zeer prettig dat Van Olst Trading de expertise van demontage en montage in huis heeft, zodat het in staat is de aangekochte constructie op een plek naar keuze te herplaatsen. In overleg kan de klant ervoor kiezen het gehele traject, inclusief transport en wederopbouw,  uit handen te geven.

Neem contact op

Wij kopen uw loods of constructie tegen een nette prijs in waarna we de planning opmaken.

bekijk hier

Wij verkopen jong gebruikte en nieuwe constructies, loodsen, hallen en units tegen scherpe prijzen.

bekijk hier

Wij demonteren in eigen beheer, uiteraard veilig, VCA en met oog voor mens en omgeving.

bekijk hier

Van Olst Trading BV is een professioneel bedrijf die heel goed weten waar ze het over hebben. De demontage van onze loods is erg snel en vakkundig afgehandeld. Ik raad dit bedrijf dan ook graag aan bij anderen.

Van de Berg

We hadden via via te horen gekregen van Van Olst en daarna zijn we in contact gekomen met dit bedrijf. We hadden 3 loodsen op ons terrein staan en deze zijn op een nette manier gedemonteerd. De jongens zijn vakkundig en werken erg gestructureerd.

Bosman

Een fijn bedrijf om mee samen te werken, erg professioneel!

Hofmeijer

Wij hebben al veel zaken met Van Olst Trading BV mogen doen en we zijn elke keer zeer tevreden over het eindresultaat. Ze pakken hun projecten vakkundig aan, werken zeer efficiënt en komen afspraken na.

van der Kaaij