Inkoop gebruikte constructies.

Van Olst Trading is geïnteresseerd in het aankopen van demontabele hallen, loodsen, winkelpanden en staalconstructies in elke maatvoering. Indien u als particulier of bedrijf iets aan te bieden heeft neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u kijken en proberen u een passende aanbieding te doen.

Van Olst Trading heeft de afgelopen jaren tientallen loodsen, hallen en staalconstructies opgekocht. Hierbij kunt u denken aan romneyloodsen, varianthallen, zadeldakhallen, loodsen met een plat dak, veldschuren, units en andere staalconstructies. Wanneer u gaat verbouwen, slopen of renoveren, en u wilt van uw gebruikte hal of loods af, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Kijkt u eens bij verkochte loodsen om een beeld te krijgen van de aangekochte constructies de afgelopen jaren.

Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u een gebruikte of nieuwe staalconstructie wilt kopen. Daarbij kan Van Olst Trading de gehele demontage en eventuele montage voor u regelen. Wilt u een nieuwe- of jong gebruikte staalconstructie verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw foto’s en specificaties van de betreffende constructie naar ons opsturen, en dan doen wij u geheel vrijblijvend een aanbod.

Uw loods verkopen

Vul hier de gegevens in.

  (Bedrijfs)naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer

  Type constructie

  Beplating constructie

  Afmeting constructie

  Inclusief