Te koop: Gegalvaniseerde staalconstructie

Zeer nette staalconstructie

Roldeuren

Roldeuren

2

Staal

Staal

IPE 330

Oppervlakte

Oppervlakte

1300

Te koop

Gereserveerd

Loodsen te koop
Uw loods verkopen

Zeer nette staalconstructie 20×65 meter, gegalvaniseerd

Een prachtige staalconstructie met een afmeting van 20×65 meter bieden wij te koop aan. De constructie is gegalvaniseerd en is in zeer nette staat (zie onderstaande foto’s). De constructie word geleverd zonder beplating, maar kunnen wij desgewenst leveren en monteren. Zowel enkelwandige damwand als sandwichpanelen. De loods is voorzien van een 2 tal roldeuren, borstweringen (+/- 60cm) en prefab betonpoeren.

De hoofd-staalconstructie bestaat uit kolommen en spanten opgebouwd uit IPE 330. Na 3 spantvakken is er een scheidingswand geplaatst welke altijd dienst deed als een werkplaats. Deze kan desgewenst in het midden of elders geplaatst worden. Het betreft een zeer robuuste constructie. De kolommen staan 5 meter uit elkaar en hebben een goothoogte van maar liefst 5,5 meter. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. De constructie is inmiddels gedemonteerd en we moeten alleen de poeren nog uitgraven. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Neem contact op
  • Afmeting: 20 x 65 meter, 1300m²

  • Opbouw staal: IPE 330

  • Beplating: Geen, levering wel mogelijk

  • Gordingen: Stalen gordingen

  • Roldeuren: 2 stuks

  • Inclusief: Prefab poeren + borstweringen

  • Documenten: Tekeningen inclusief

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Meer informatie

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required