Te koop: Nette zadeldak constructie

Totale oppervlakte

952 m2 (28 x 34 meter)

Hoogte

4,50 meter goothoogte + 7,75 meter nokhoogte

Beplating

Enkelwandige damwandbeplating

Staalconstructie

IPE 360 kolommen + spanten

Documentatie

Inclusief tekeningen en berekeningen

Afgelopen week hebben wij deze zadeldak constructie binnen gekregen. De constructie is in nette staat en in rondom voorzien van enkelwandige damwand-beplating. Op het dak zijn asbestvrije golfplaten gemonteerd. Deze beschouwen wij als verloren doordat de kans op schade te groot is wanneer de platen gedemonteerd worden. Het gaat dus om de complete constructie en de beplating rondom de hal. De gordingen en wandregels zijn uitgevoerd door een 200×60 balk. De loods wordt geleverd inclusief bouten, moeten, complete staalconstructie, schuifdeur, stalen loopdeuren (2 stuks) en 2 elektrische bedienbare roldeuren.

De constructie is 34 meter lang en 23 meter breed. Naast de constructie is een stuk aangebouwd, wat de constructie 28 meter breed maakt. Deze aanbouw is opgebouwd uit IPE 180 spanten en kolommen. De hoofdconstructie bestaat uit IPE 360 spanten en kolommen en hierbij zijn de kopgevels uitgevoerd in IPE 200. De constructie is 4,50 hoog in de goot en 7,75 in de nok. Deze zadeldak loods is in nette staat en kan op afspraak worden bezichtigd.

De constructie is pas een aantal jaren oud wat ook goed te zien is. Indien u meer informatie wilt hebben, of tekeningen en berekeningen wilt ontvangen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.