Te koop: Compleet in de sandwichpanelen

Zeer nette constructie

Roldeuren

Roldeuren

2

Isolatie

Isolatie

6 cm

Oppervlakte

Oppervlakte

600

Nette constructie 20×30 meter, compleet in de sandwichpanelen

Hierbij bieden wij deze prachtige zeer nette staalconstructie te koop aan met een afmeting van 20×30 meter (vrije overspanning). De loods is voorzien van een 2 tal elektrisch bedienbare roldeuren en de beplating bestaat voor zowel dak als wand uit sandwichpanelen. De constructie is in zeer nette staat en tekeningen en berekeningen zijn voorhanden. De loods is pas 3 jaar oud!

De staalconstructie bestaat uit 4 assen met een kop en een eindspant. De hoofd-staalconstructie bestaat uit kolommen opgebouwd uit IPE330 en spanten opgebouwd uit IPE 220. Een zeer robuuste constructie dus. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

  • Afmeting: 20 x 30 meter, 600m²

  • Opbouw staal: IPE 300 – IPE 330

  • Beplating: Sandwichpanelen dak + wand

  • Gordingen: Stalen gordingen

  • Roldeuren: 2 stuks, elektrisch bedienbaar

  • Documenten: Tekeningen + berekeningen inclusief

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required