Te koop: Zeer robuuste constructie 31,5×25 meter

Zeer nette constructie

Roldeuren

Roldeuren

2

Isolatie

Isolatie

Geen 

Oppervlakte

Oppervlakte

600

Nette constructie 25×31,5 meter, houten gordingen en robuuste constructie

Hierbij bieden wij deze prachtige zeer nette staalconstructie te koop aan met een afmeting van 25×31,5 meter (vrije overspanning). De loods is voorzien van een 2 tal elektrisch bedienbare roldeuren. De constructie is in zeer nette staat en tekeningen zijn voorhanden.

De staalconstructie bestaat uit 4 assen met een kop en een eindspant. De hoofd-staalconstructie bestaat uit kolommen opgebouwd uit IPE400. Een zeer robuuste constructie dus. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

  • Afmeting: 25 x 31,5 meter, 787m²

  • Opbouw staal: IPE 400

  • Beplating: Geen

  • Gordingen: Houten gordingen

  • Roldeuren: 2 stuks, elektrisch bedienbaar

  • Documenten: Tekeningen inclusief

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required