Te koop: Compleet in de sandwichpanelen

Zeer zware constructie

Roldeuren

Roldeuren

3

Isolatie

Isolatie

8 cm

Oppervlakte

Oppervlakte

1600

Te koop

Loodsen te koop
Uw loods verkopen

Robuuste constructie 32×50 meter, compleet in de sandwichpanelen

Hierbij bieden wij deze prachtige zeer robuuste staalconstructie te koop aan met een afmeting van 32×50 meter (vrije overspanning). De loods is voorzien van een 3 tal elektrisch bedienbare roldeuren en de beplating bestaat voor zowel dak als wand uit sandwichpanelen. De constructie is in zeer nette staat en tekeningen en berekeningen zijn voorhanden. Binnenin de loods is een entresol vloer aanwezig, welke in zeer nette staat is zoals u op de foto’s kunt zien. Aan de voorzijde van de loods is een aanbouwtje gemonteerd van ongeveer 100m2. Deze wordt inclusief geleverd.

De staalconstructie bestaat uit 10 assen met een kop en een eindspant. De hoofd-staalconstructie bestaat uit kolommen opgebouwd uit IPE500 en spanten opgebouwd uit IPE 500 welke overgaan in IPE 330. Een zeer robuuste constructie dus. De kolommen staat 6 meter uit elkaar en de dakhelling is 15 graden. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Neem contact op
  • Afmeting: 32 x 50 meter, 1600m²

  • Opbouw staal: IPE 500 – IPE 330

  • Beplating: Sandwichpanelen dak + wand

  • Gordingen: Stalen gordingen

  • Roldeuren: 3 stuks, elektrisch bedienbaar

  • Inclusief: Entresol vloer

  • Documenten: Tekeningen + berekeningen inclusief

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Meer informatie

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required