Te koop: Met 5 tons bovenloop kraan

Compleet met sandwichpanelen

Roldeuren

Roldeuren

2

Isolatie

Isolatie

10 cm

Oppervlakte

Oppervlakte

936

Te koop

Loodsen te koop
Uw loods verkopen

Complete constructie 18×52 meter, compleet in de sandwichpanelen

Hierbij bieden wij deze staalconstructie te koop aan met een afmeting van 18×52 meter (vrije overspanning). De loods is voorzien van een 2 tal elektrisch bedienbare roldeuren en de beplating bestaat voor zowel dak als wand uit sandwichpanelen. Op 1/3 van de loods staat een wand van sandwichpanelen gemonteerd. Deze kan naar wens aangepast/verwijdert worden. Tekeningen van de loods zijn op aanvraag beschikbaar. Wij demonteren de loods in eigen beheer. Ook is de loods voorzien van een 5-tons bovenloop kraan welke naar behoren werkt.

De staalconstructie bestaat uit 8 assen met een kop en een eindspant. De hoofd-staalconstructie bestaat uit kolommen en spanten opgebouwd uit IPE 330. De hal is ongeveer 9 meter hoog waardoor deze voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Wij kunnen de  hal aan de buitenkant voorzien van een enkelwandige staalplaat zodat de hal weer als nieuw oogt. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Neem contact op
  • Afmeting: 18 x 52 meter, 936m²

  • Opbouw staal: IPE 330

  • Beplating: Sandwichpanelen dak + wand

  • Roldeuren: 2 stuks, elektrisch bedienbaar

  • Documenten: Tekeningen inclusief

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Meer informatie

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required