U biedt een constructie te koop aan2019-11-01T11:53:39+00:00

Uw constructie verkopen aan ons

U heeft een gebruikte constructie welke u wilt verkopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Olst Trading BV is geïnteresseerd in het aankopen van demontabele hallen, loodsen en constructies. Wij hebben de afgelopen jaren al veel projecten  mogen afronden. Indien u als particulier of bedrijf iets aan te bieden heeft neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u kijken en proberen u een passende aanbieding te doen.

Daarnaast nemen wij het gehele traject van demontage en transport uit handen. Hierbij staat veiligheid voor mens en omgeving hoog in het vaandel. Demontage gebeurd door VCA-gecertificeerde werknemers en machinisten. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw constructie en wordt uw constructie op een professionele manier gedemonteerd, gebundeld en getransporteerd.

Heeft u een constructie, loods of hal die u wilt verkopen? Dan kunt u hieronder altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. U kunt alvast eventuele foto’s en specificaties van de betreffende constructie naar ons opsturen.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Soort constructie

Foto's toevoegen

Omschrijving constructie

RECENTE PROJECTEN