Verkoop van gebruikte constructies.

De hallen/loodsen die op onze website staan vinden hun weg door heel Nederland, of gaan voor export naar het buitenland. De hallen/loodsen worden meestal geleverd met de tekeningen en berekeningen. Indien dit niet het geval is kan Van Olst Trading elke loods of hal voorzien van nieuwe tekeningen en/of berekeningen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de laatste jaren steeds meer van belang. Hier willen wij ook een steentje aan bijdragen. Door gebruikte staalconstructies op te kopen werken wij mee aan een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Van Olst Trading heeft de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd en verkoopt sinds 2005 gebruikte hallen, loodsen en staalconstructies. Door het aankopen van een gebruikte loods of hal, kunnen kosten bespaard worden, waar u als klant van kunt profiteren.

De projecten die u op de website ziet staan kunnen wij voor u op uw locatie herplaatsen. Eventuele aanpassingen zijn geen probleem. Wij leveren alle soorten beplating, zowel damwand als sandwichpanelen in alle maten, kleuren en diktes. Ook leveren wij roldeuren, loopdeuren, kozijnen, lichtstraten, borstweringen en trappen. Kortom u bent bij ons voor het complete plaatje aan het juiste adres.

Klikt u hier voor de laatste projecten.

Neem contact op

Wij kopen uw loods of constructie tegen een nette prijs in waarna we de planning opmaken.

bekijk hier

Wij demonteren in eigen beheer, uiteraard veilig, VCA en met oog voor mens en omgeving.

bekijk hier

Wij verzorgen het transport en de montage van uw constructie of loods bij u op locatie.

bekijk hier