Efficiënt, flexibel, professioneel en veilig.

Door de mooie relaties die wij de achterliggende jaren hebben opgebouwd nemen wij de volledige demontage van uw constructie uit handen. Projecten worden zo veel mogelijk gerealiseerd door gebruik te maken van ons eigen materieel, waardoor kosten bespaard kunnen worden. Doordat wij de demontage geheel in eigen beheer uitvoeren weten we ook exact wat er benodigd is voor de opbouw van diezelfde constructie.

Wij zorgen voor een gestructureerde demontage waarbij we gebruik maken van nieuwe technieken, machines en gereedschappen. De gedemonteerde materialen worden netjes verpakt en gebundeld, zodat de opbouw zo efficiënt mogelijk kan worden gedaan. En uiteraard word er efficiënt, flexibel, professioneel en veilig gewerkt. De werkzaamheden gebeuren altijd in overleg met een projectleider en deze zal van het begin tot het einde van het project het aanspreekpunt zijn. We streven naar korte communicatielijnen.

Het overgrote deel van de klanten ervaart het als zeer prettig dat wij de expertise van demontage en montage in huis heeft, zodat het mogelijk is de aangekochte constructie op een plek naar keuze te herplaatsen door eenzelfde partij. Heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Een greep uit onze demontage projecten

Alles zorgvuldig verpakt voor een snelle montage