Verkoop van gebruikte loodsen en staalconstructies.

De hallen en loodsen die op onze website staan vinden hun weg door heel Europa. Op het moment dat u een constructie heeft aangekocht zullen wij deze zorgvuldig demonteren en verpakken. Het transport en de eventuele opbouw van de constructie kunnen wij ook voor u verzorgen. Eventuele aanpassingen kunnen hierin meegenomen worden. De constructies worden nagenoeg altijd geleverd met tekeningen en berekeningen. Indien dit niet het geval is kunnen wij elke loods of hal voorzien van nieuwe tekeningen en/of berekeningen.

Wij leveren en monteren desgewenst alle soorten beplating, zowel damwand als sandwichpanelen in alle maten, kleuren en diktes. Ook leveren en monteren wij roldeuren, loopdeuren, kozijnen, lichtstraten, borstweringen, prefab poeren en trappen. Kortom u bent bij ons voor het complete plaatje aan het juiste adres. Klikt u hier voor de laatste projecten.

Te koop

Robuuste constructie, compleet in de panelen

Roldeuren

Roldeuren

3

Isolatie

Isolatie

8

Oppervlakte

Oppervlakte

1600m²

Te koop

Zware constructie met bovenloopkraan

Roldeuren

Roldeuren

2

Isolatie

Isolatie

10

Oppervlakte

Oppervlakte

936m²

Te koop – Gereserveerd

Gegalvaniseerde staalconstructie, robuust

Roldeuren

Roldeuren

2

Constructie

Constructie

IPE330

Oppervlakte

Oppervlakte

1300m²

Te koop: Compleet in de sandwichpanelen

Zeer zware constructie

Roldeuren

Roldeuren

3

Isolatie

Isolatie

8 cm

Oppervlakte

Oppervlakte

1600

Investeren in een duurzame toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van belang. Door gebruikte staalconstructies op te kopen werken wij mee aan een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Wij hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd en verkopen sinds 2000 gebruikte hallen, loodsen en staalconstructies. Door het aankopen van een gebruikte loods of hal, kunnen kosten bespaard worden, waar u als klant van kunt profiteren. Met elk project willen we namelijk de omvang van het circulair bouwen opschroeven en proberen zoveel mogelijk materialen te hergebruiken.