Verkoop van gebruikte loodsen en staalconstructies.

De hallen en loodsen die op onze website staan vinden hun weg door heel Europa. Op het moment dat u een constructie heeft aangekocht zullen wij deze zorgvuldig demonteren en verpakken. Het transport en de eventuele opbouw van de constructie kunnen wij ook voor u verzorgen. Eventuele aanpassingen kunnen hierin meegenomen worden. De constructies worden nagenoeg altijd geleverd met tekeningen en berekeningen. Indien dit niet het geval is kunnen wij elke loods of hal voorzien van nieuwe tekeningen en/of berekeningen.

Wij leveren en monteren desgewenst alle soorten beplating, zowel damwand als sandwichpanelen in alle maten, kleuren en diktes. Ook leveren en monteren wij roldeuren, loopdeuren, kozijnen, lichtstraten, borstweringen, prefab poeren en trappen. Kortom u bent bij ons voor het complete plaatje aan het juiste adres. Klikt u hier voor de laatste projecten.

Beschikbare loodsen

Status: Te koop

Gegalvaniseerd staalconstructie 18×30 meter

Gordingen

Houten gordingen

Beplating

Damwand + dupanel

Oppervlakte

580m²

Status: Te koop

Zware staalconstructie IPE360 met beplating en poeren

Gordingen

Stalen multibeams

Beplating

Damwand beplating

Oppervlakte

1000m²

Status: Te koop

Zeer nette staalconstructie 48×20 meter, zo goed als nieuw

Gordingen

Stalen multibeams

Beplating

Sandwichpanelen

Oppervlakte

960m²

Investeren in een duurzame toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van belang. Door gebruikte staalconstructies op te kopen werken wij mee aan een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Wij hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd en verkopen sinds 2000 gebruikte hallen, loodsen en staalconstructies. Door het aankopen van een gebruikte loods of hal, kunnen kosten bespaard worden, waar u als klant van kunt profiteren. Met elk project willen we namelijk de omvang van het circulair bouwen opschroeven en proberen zoveel mogelijk materialen te hergebruiken.