Te koop: Gegalvaniseerde staalconstructie 18×30 meter inclusief dupanel isolatie voor dak

Roldeuren

Roldeuren

1 stuk(s)

Isolatie

Isolatie

6cm

Oppervlakte

Oppervlakte

580 

Staalconstructie

Staalconstructie

IPE300

Gebruikte staalconstructie van 18×30 meter

Deze nette gebruikte staalconstructie bieden wij te koop aan. Het betreft een robuuste staalconstructie met een afmeting van de eerste 17 meter 21 meter breed is en daarna ruim 25 meter 26 meter breed. Er zit dus een knik in de staalconstructie wat goed op de tekeningen te zien is. Deze gebruikte loods is altijd door een loonbedrijf gebruikt geweest en is voornamelijk als werkplaats en machineopslag gebruikt. De eerste 17 meter zijn in gebruik genomen als werkplaats en de overige als machineopslag. Er is dus ook een mogelijkheid deze scheidingswand weer te plaatsen. De loods is voorzien van sandwichpanelen boven en rondom de werkplaats. De machineopslag is voorzien van anti-condens damwand beplating voor het dak en damwand profielplaten voor de wanden. Deze constructie is in nette staat en kan door ons getransporteerd en opgebouwd worden. Tekeningen en berekeningen zijn allemaal voorhanden en kunnen op aanvraag verstuurd worden.

De staalconstructie bestaat uit 10 assen welke zijn uitgevoerd in IPE360 – IPE450. Een zeer robuuste constructie dus. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

  • Afmeting: 18 x 30 meter, 560m²

  • Opbouw staal: IPE 300

  • Hoogte: 4300mm goot, 6500mm nok

  • Beplating: Dupanel 6cm – damwand

  • Gordingen: Houten gordingen

  • Roldeuren: 1 stuk(s), elektrisch bedienbaar

  • Documenten: Tekeningen exclusief (op aanvraag)

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required