Alle kennis voor de wederopbouw onder één dak.

Doordat wij de demontage hebben uitgevoerd en alle materialen netjes verpakt en gebundeld zijn, weten wij goed hoe de constructie weer gemonteerd dient te worden. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technieken, machines en gereedschappen. Ook bij de montage word er efficiënt, professioneel en veilig gewerkt. Al jarenlang gaan wij op pad om gebruikte hallen, loodsen en staalconstructies vakkundig te monteren. Hierbij staan de wensen van u als klant centraal en zullen wij de hal/loods aanpassen aan uw wensen.

Wij zorgen voor een gestructureerde montage waarbij de werkzaamheden in overleg gaan met een projectleider. Deze zal van het begin tot het einde van het project het aanspreekpunt zijn. Hierdoor zijn er korte communicatielijnen, kan er efficiënt gewerkt worden en is het gehele proces transparant.

Het overgrote deel van de klanten ervaart het als zeer prettig dat wij de expertise van demontage en montage in huis heeft, zodat het mogelijk is de aangekochte constructie op een plek naar keuze te herplaatsen door eenzelfde partij. Heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Een greep uit onze montage projecten

Gebruikte loodsen, hallen en staalconstructies weer opbouwen