WAT WIJ DOEN.

Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren, monteren, aankopen en verkopen van gebruikte hallen, loodsen, staalconstructies en units. Doordat wij de achterliggende jaren een steeds groter netwerk hebben opgebouwd en de vraag naar export toeneemt, hebben we ook mooie relaties mogen opbouwen in het buitenland. Hierdoor is het aantal gebruikte loodsen en hallen welke geëxporteerd worden naar het buitenland significant gestegen. Hieronder vallen landen als Polen, Roemenië, Bulgarije, Duitsland, België en Hongarije.

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage én montage van constructies. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export.

Van Olst Trading schrikt niet af van maatvoering en uitvoering. Van gebruikte kapschuren en romneyloodsen tot complete bioscopen of theaters, ze vormen allemaal een uitdaging! Wanneer u iets te koop heeft, of u bent op zoek naar iets specifieks, neemt u gerust contact met ons op. Door onze persoonlijke aanpak garanderen wij een deskundige afwikkeling van de demontage en het transport, waarbij veiligheid voor zowel mens als omgeving voorop staat. Onze referenties kunnen u daarvan overtuigen.

Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Neem contact op