Inkoop, verkoop, demontage, transport en montage.

Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren, monteren, aankopen en verkopen van gebruikte hallen, loodsen, staalconstructies en units. Wij nemen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen als dit gewenst is. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage van constructies. Hierbij kunnen wij een hal volledig aanpassen aan de wensen van de klant.

Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop van gebruikte loodsen, verkoop van gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wij schrikken niet af van maatvoering en uitvoering. Van gebruikte kapschuren en romneyloodsen tot complete bioscopen of distributiecentra, ze vormen allemaal een uitdaging. Door onze persoonlijke aanpak garanderen wij een deskundige afwikkeling van de demontage en het transport, waarbij veiligheid voor zowel mens als omgeving voorop staat. Onze referenties kunnen u daarvan overtuigen.

Wanneer u iets te koop heeft, u bent op zoek naar iets specifieks, of u heeft een andere vraag, neemt u gerust contact met ons op.

Demontage

Wij demonteren in eigen beheer, uiteraard veilig, VCA en met oog voor de omgeving.

In- & verkoop

Wij verpakken uw constructie zorgvuldig en zorgen dat alles van A naar B komt.

Montage

Wij verzorgen de montage van uw constructie of loods bij u op locatie, efficiënt en vakkundig.

Demontage, transport én montage.

Het gehele traject zonder zorgen uit handen geven

Wij hebben de afgelopen jaren een groot aantal loodsen, hallen en staalconstructies opgekocht. Wanneer u gaat slopen (rood voor rood regeling bijvoorbeeld) of renoveren en u wilt van uw gebruikte hal of loods af, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U kunt uw foto’s en specificaties van de betreffende constructie naar ons opsturen, en dan doen wij u geheel vrijblijvend een aanbod. Kijkt u eens bij verkochte loodsen om een beeld te krijgen van de aangekochte constructies de afgelopen jaren.

Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u een gebruikte of nieuwe staalconstructie wilt aankopen. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in demontage, transport én montage.