Te koop: Zeer nette staalconstructie 48×20 meter, zo goed als nieuw

Roldeuren

Roldeuren

7 stuk(s)

Isolatie

Isolatie

Sandwichpanelen

Oppervlakte

Oppervlakte

960 

Staalconstructie

Staalconstructie

IPE330

Zeer nette staalconstructie 48×20 meter, zo goed als nieuw

Beschikbaar per september 2024!

Hierbij bieden wij deze zeer nette staalconstructie te koop aan. De constructie is voorzien van een 7-tal roldeuren aan de zijkant, welke de constructie zeer goed bruikbaar maakt voor opslag van caravans, auto’s of andere voertuigen. Ook is de constructie eenvoudig te vermaken tot units welke verhuurd of verkocht kunnen worden. De constructie is tot op heden altijd gebruikt als caravanstalling waardoor de constructie erg netjes is van zowel binnen als buiten. De constructie is voorzien van sandwichpanelen voor zowel het dak als de wanden. De foto’s van de constructie spreken voor zich. De constructie is opgebouwd met robuuste stalen liggers en staat opgebouwd in het zwaarste windgebied van Nederland.

Deze constructie is in nette staat en kan door ons getransporteerd en opgebouwd worden. Tekeningen en berekeningen zijn allemaal voorhanden en kunnen op aanvraag verstuurd worden. Een zeer robuuste constructie dus, voor een nette prijs. Uiteraard kunnen wij deze constructie voor u transporteren en elders opbouwen. Heeft u interesse in deze constructie of een aanvullende vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

  • Afmeting: 48 x 20 meter, 960m²

  • Opbouw staal: IPE 330

  • Beplating: Sandwichpanelen

  • Gordingen: Stalen multibeams

  • Roldeuren: 7 stuk(s), elektrisch bedienbaar

  • Documenten: Tekeningen en berekeningen beschikbaar (op aanvraag)

Foto’s constructie

Deze constructie opbouwen voor u?

Het hele traject uit handen geven

Wij kunnen het gehele traject van demontage tot wederopbouw uit handen nemen. Hierdoor zijn wij een veel gevraagde partner als het gaat om demontage, transport én montage. Wij zijn van veel markten thuis: Aankoop gebruikte loodsen, verkoop gebruikte loodsen, bemiddeling, verplaatsen, verbouw, nieuwbouw en export. Wanneer u interesse of vragen heeft in een van de diensten van Van Olst Trading, neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Join our mailing list today!

Nieuwe loodsen & ontwikkelingen direct in uw mailbox.

* indicates required